Proză--Camelia Constantin

Motto

Spiritul! Vârful piramidei fiinţei umane...frontiera dintre om şi Dumnezeu.. puntea de legătură a revelaţiei cu Divinul, dincolo de înţelegerea materiei.
Camelia Constantin

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Ninge cu lacrimi


Ninge! Un fulg de nea poposeşte în palmă şi căldura inimii îl transformă în lacrimă! E un strop de iubire căzut din cer. O picătură din adâncul sufletului curat care a dăruit tot ce a avut mai bun de la Dumnezeu! Fulgii de zăpadă se hârjonesc liberi şi nevinovaţi, cu sentimentele dăruite lumii întregi. Priveşti ca un copil flacăra din spiritul Crăciunului şi închizi ochii visând la o lume de poveste! Clipeşti odată cu ivirea zorilor, o perpetuare a vieţii, reînnoire a trăirilor de vis şi de basm! Speranţa este clipa de aer curat a existenţei! Respir-o cu afecţiune şi încredere! Ea emană forţa necunoscută a iubirii! Trăieşti clipa, o savurezi! Nu pierde şirul minunilor născute din sărutul curat al îngerilor! Respiră parfumul pasiunii ancestrale! Absoarbe dorinţa nemuririi şi îmbratişarea suavă a respiraţiei vieţii! O lacrimă este izvorul purificat al durerii tale!

Ninge. Un fulg alb de nea iţi mângâie obrazul şi fierbinţeala dorului îl transformă în amintire. Mai aveai de dăruit atât de multe surprize dulci. Dumnezeu a dorit altfel! A văzut suferinţa şi nedreptatea! Plângi! Roua ochilor se transformă în fulgi de zăpada. Totul este reversibil asemeni anotimpurilor, zilelor săptămânilor, lunilor, anilor. Regenerarea vieţii, renaşterea cugetului curat ivit din limpezimea ochilor, a imaginaţiei ...al fulgului de nea transformat în lacrimi şi sclipiri de stea.

Nu plânge!

Tribut lui Michael Jackson
2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Etichete

dans (1) mjj (1)